Treball de Final de Grau [103166]
del Castillo Franquet, Juan
Cabaña Nigro, Alejandra
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Bachelor's Degree Final Project
Additional title: Trabajo de Fin de Grado
Date: 2019-20
Abstract: El Treball de Fi de Grau consistirà en la realització d'un estudi en profunditat d'un tema proposat pel professorat del Grau. La seva realització incloura una búsqueda bibliogràfica, una part experimental en el sentit més ampli (càlculs, treball de camp, recollida de dades, estudi de mercat . . . ). L'objectiu principal del Treball de Fi de Grau és que l'alumnat demostri que ha assolit prou maduresa en totes les competències de la titulació.
Abstract: El Trabajo de Fin de Grado consistirá en la realización de un estudio en profundidad de un tema propuesto por el profesorado del Grado. Su realización incluirá una búsqueda bibliográfica, una parte experimental en el sentido más amplio (cálculos, trabajo de campo, recogida de datos, estudio de mercado . . . ). El objetivo principal del Trabajo de Fin de Grado es que el alumnado demuestre que ha alcanzado la madurez suficiente en todas las competencias de la titulación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Estadística Aplicada [2503852]
Study plan: 1424 [1424]Català
5 p, 106.8 KB

Anglès
5 p, 106.3 KB

Castellà
5 p, 108.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-21, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir