Literatura Francesa Comtemporània [103316]
Ripoll i Villanueva, Ricard 1959-
García López, María del Mar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Contemporary French Literature
Additional title: Literatura Francesa Contemporánea
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura forma part de la formació nuclear del Grau d'Estudis Francesos així com dels Graus d'Estudis de francès i català, Estudis de francès i espanyol, Estudis de francès i anglès i Estudis de francès i clàssiques. L'assignatura Literatura francesa contemporània està inclosa en les matèries Literatura i cultura franceses i Història de la literatura francesa, matèries que tenen com a objectiu principal fer conèixer a l'estudiant els trets fonamentals de la literatura escrita en llengua francesa a través del coneixement dels seus autors més rellevants i de l'anàlisi de textos en la llengua d'origen així com la relació d'aquests autors i textos amb els altres moviments culturals francesos i europeus.
Abstract: Esta asignatura forma parte de la formación nuclear de Grado de Estudios Franceses así como de loa Grados en Estudios de Francés y Catalán, Estudio de Francés y Español, Estudios de Francés y Inglés y Estudios de francés y clásicos. La asignatura Literatura francesa contemporánea está incluida en las materias Literatura y cultura francesas y Historia de la literatura francesa, materias que tienen como principal objetivo que el estudiante conozca los fundamentos de la literatura escrita en lengua francesa a través del conocimiento de sus autores más importantes y del análisis de textos en la lengua de origen, y también la relación de los autores con el contexto y los movimientos culturales franceses y europeos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Estudis d'Anglès i Francès [2501913] ; Estudis Francesos [2502533]
Study plan: Grau en Estudis Francesos [988] ; Grau en Estudis d'Anglès i de Francès [997]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 129.7 KB

Anglès
5 p, 106.0 KB

Castellà
5 p, 106.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-06-21, last modified 2023-06-08



   Favorit i Compartir