Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
Ferragut, Victoria
Capellas Puig, Marta
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes)
Trujillo, Antonio-José
Castillo Zambudio, Manuel
Juan Godoy, Bibiana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Improving the Quality of Food From the Food Industry
Título variante: Calidad de los Alimentos en la Industria Alimentaria
Fecha: 2019-20
Resumen: Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. Es tracta d'utilitzar criteris de selecció del processat adequat a les característiques de consum dels aliments i d'identificar els aspectes rellevants que afecten i determinen la seva qualitat en les diferents etapes del procés, des dels tractaments previs fins que el producte arriba al consumidor. S'inclou l'estudi dels diferents aspectes que afecten i garanteixen la qualitat del producte com ara els de composició, propietats físiques, químiques, bioquímiques i microbiològiques, així com la correcta utilització d'additius en el cas.
Resumen: Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. Se trata de utilizar criterios de selección del procesado adecuado a las características de consumo de los alimentos y de identificar los aspectos relevantes que afectan y determinan su calidad en las diferentes etapas del proceso, desde los tratamientos previos hasta que el producto llega al consumidor. Se incluye el estudio de los diferentes aspectos que afectan y garantizan la calidad del producto como por ejemplo los de composición, propiedades físicas, químicas, bioquímicas y microbiológicas, así como la correcta utilización de aditivos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Plan de estudios: Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 115.8 KB

Anglès
8 p, 114.9 KB

Castellà
8 p, 115.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-06-21, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir