Pràctiques externes [100649]
Delgado Fernandez de Heredia, Publio Pablo
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: External Practicum
Título variante: Prácticas externas
Fecha: 2019-20
Resumen: L'assignatura de "pràctiques externes" té l'objectiu de complementar els coneixements adquirits pels alumnes en la seva formació acadèmica, amb la intenció d'afavorir l'adquisició de competències que els preparin per a l'exercici d'activitats professionals, facilitin la seva ocupabilitat i fomentin la seva capacitat emprenedora. Amb la realització de les pràctiques externes es pretenen assolir les següents finalitats: a) Contribuir a la formació integral dels estudiants complementant el seu aprenentatge teòric i pràctic. b) Facilitar el coneixement de metodologies de treball adequades a contextos i a realitats professionals en les què els estudiants hauran d'operar. c) Afavorir el desenvolupament de competències tècniques, metodològiques, personals i participatives. d) Obtenir una experiència pràctica que faciliti la inserció al mercat de treball i millori l'ocupabilitat futura. e) Afavorir els valors de la innovació, la creativitat i l'emprenedoria. 1.
Resumen: The course "external practices" has the objective of complementing the knowledge acquired by the students in their academic training, with the intention of favoring the acquisition of skills that prepare them for the exercise of professional activities, facilitate their employability and promote their entrepreneurial capacity . With the completion of external internships, the following aims are to be achieved: a) Contribute to the integral formation of students, complementing their theoretical and practical learning. c) Encourage the development of technical, methodological, personal and participatory competences. 1 d) Obtain a practical experience that facilitates the insertion in the labor market and improves future employability. e) Favor the values of innovation, creativity and entrepreneurship.
Resumen: La asignatura de "prácticas externas" tiene el objetivo de complementar los conocimientos adquiridos por los alumnos en su formación académica, con la intención de favorecer la adquisición de competencias que les preparen para el ejercicio de actividades profesionales, faciliten su empleabilidad y fomenten su capacidad emprendedora. Con la realización de las prácticas externas se pretenden alcanzar las siguientes finalidades: a) Contribuir a la formación integral de los estudiantes complementando su aprendizaje teórico y práctico. b) Facilitar el conocimiento de metodologías de trabajo adecuadas a contextos y realidades profesionales en las que los estudiantes deberán operar. c) Favorecer el desarrollo de competencias técnicas, metodológicas, personales y participativas. 1 d) Obtener una experiencia práctica que facilite la inserción en el mercado de trabajo y mejore la empleabilidad futura. e) Favorecer los valores de la innovación, la creatividad y el emprendimiento.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Musicologia [2500240]
Plan de estudios: Grau en Musicologia [809]Català
4 p, 117.5 KB

Anglès
4 p, 116.3 KB

Castellà
4 p, 117.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-06-29, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir