Iniciació a la interpretació [101438]
Garcia Crecente, Maria Pilar
Martinez Bastidas, Aitor
Rovira Jacquet, Frederic
Pearce, Maria Elizabeth
Arumi Ribas, Marta
Guardiola Criach, Susagna
Perramon Llado, Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Initiation to interpreting
Additional title: Iniciación a la interpretación
Date: 2019-20
Abstract: 1 La funció d'aquesta assignatura és que l'estudiant conegui les diverses modalitats de la interpretació, les seves pràctiques i els aspectes professionals, així com les estratègies i les habilitats pròpies de la interpretació des de la pràctica en la llengua materna. A més, l'assignatura haurà d'orientar l'estudiant sobre el seu interès i la seva habilitat per a cursar l'especialització en interpretació. En acabar l'assignatura l'estudiant serà capaç de: Demostrar que coneix les diferents modalitats i els contextos en els quals es practica la interpretació. Demostrar que coneix les pràctiques i els aspectes professionals de la interpretació. Aplicar les habilitats i les estratègies bàsiques de la pràctica oral en la llengua materna, que són la base de la pràctica interpretativa.
Abstract: La función de esta asignatura es que el estudiante conozca las diversas modalidades de la interpretación, sus prácticas y los aspectos profesionales, así como las estrategias y las habilidades propias de la interpretación desde la práctica en la lengua materna. Además, la asignatura deberá orientar al estudiante sobre su interés y su habilidad para cursar la especialización en interpretación. Al finalizar la asignatura el estudiante será capaz de: 1 Al finalizar la asignatura el estudiante será capaz de: - Demostrar que conoce las diferentes modalidades y los contextos en los que se practica la interpretación. - Demostrar que conoce las prácticas y los aspectos profesionales de la interpretación. - Aplicar las habilidades y las estrategias básicas de la práctica oral en la lengua materna, que son la base de la práctica interpretativa.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Grau en Traducció i Interpretació [2500249]
Study plan: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
6 p, 111.4 KB

Anglès
6 p, 110.8 KB

Castellà
6 p, 109.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-29, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir