Introducció a les tecnologies de la traducció i de la interpretació [101483]
Martín Mor, Adrià
Piqué Huerta, Ramon
Igareda Gonzalez, Paula
Cebrián, Javier
Simon Jimenez, Eduardo
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Introduction to translation and interpreting technologies
Additional title: Introducción a las tecnologías de la traducción y de la interpretación
Date: 2019-20
Abstract: La funció d'aquesta assignatura és iniciar l'estudiant en l'ús dels recursos tecnològics generals aplicats a la traducció i a la interpretació. En acabar l'assignatura l'estudiant haurà de ser capaç de: Demostrar que coneix els recursos tecnològics generals per a la gestió d'arxius i de dades en traducció i interpretació. Aplicar aquests coneixements per a l'edició i la correcció lingüística de textos en diversos formats. Aplicar aquests coneixements per a l'automatització bàsica d'accions i d'objectes en traducció i interpretació.
Abstract: La función de esta asignatura es iniciar el alumnado en el uso de los recursos tecnológicos generales aplicados a la traducción y a la interpretación. Al acabar la asignatura el alumnado tendrá que ser capaz de Demostrar que conoce los recursos tecnológicos generales para la gestión de archivos y de datos en traducción e interpretación. Aplicar estos conocimientos para la edición y la corrección lingüística de textos en varios formatos. Aplicar estos conocimientos para la automatización básica de acciones y de objetos en traducción e interpretación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Traducció i Interpretació [2500249]
Study plan: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
4 p, 105.8 KB

Anglès
5 p, 108.7 KB

Castellà
4 p, 105.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-29, last modified 2020-08-02   Favorit i Compartir