Bases Metodològiques de la Infermeria [101806]
Arreciado Marañón, Antonia
Jiménez Pera, Miguel
Granel Gimenez, Nina
Perez Conesa, Maria Cristina
Watson Badia, Carolina
Giménez Díez, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Methodological Bases of Nursing
Additional title: Bases metodológicas de la enfermería
Date: 2019-20
Abstract: Contextualització: L'assignatura de Bases Metodològiques de la Infermeria té 6 crèdits ECTS i està considerada com a obligatòria dins les directrius generals de Bases de la Infermeria del pla d'estudis de la Universitat Autònoma de Barcelona per a l'obtenció del títol de Grau en infermeria. En aquesta assignatura es treballen les bases metodològiques de la professió infermera com a eina indispensable per poder prestar unes cures infermeres de qualitat. En un context com l'actual, en constant transformació i influenciat per factors diversos i canviants, resulta necessària la formació dels futurs professionals en una metodologia de treball sistemàtica que permeti abordar i solucionar problemes de l'àmbit competencial infermer. A l'àmbit professional assistencial, saber treballar amb cures estandaritzades i informatitzades i fer-ho de manera segura, requereix el domini dels principis de la metodologia infermera o 1 informatitzades i fer-ho de manera segura, requereix el domini dels principis de la metodologia infermera o procés d'atenció d'infermeria. Els objectius formatius de l'assignatura són els següents: Conèixer el procés d'atenció d'infermeria per tal d'utilitzar-ho posteriorment a la pràctica clínica. Adquirir les habilitats de pensament crític necessàries per actuar en la professió de manera segura i efectiva. Atendre, de manera simulada, a les persones segons les seves necessitats tot aplicant els coneixements adquirits.
Abstract: Contextualization: Methodological Basis of Nursing is a 6 ECTS credits' subject. As set out in the general guidelines of the Nursing Basis it is considered as a compulsory subject in order to obtain the Degree in Nursing of the Universitat Autònoma de Barcelona. In this subject, the methodological basis of nursing profession is used as an essential tool in order to provide quality nursing care. In a context like the current one, with constant transformations and influenced by diverse and changing factors, it is necessary to train future professionals in a systematic work methodology that allows them to solve problems within their competence field. In the professional care field, students must learn how to work with standardized and computerized cures and done safely, it requires the mastery of nursing methodology principles and/or nursing care procedures. 1 The subject's training objectives are the following: Nursing care process knowledge in order to use it later in clinical practice. Critical thinking skills acquisition, necessary for a safe and effective professional performance. Attention, in a simulated way, to people according to their needs while applying the acquired knowledge.
Abstract: Contextualización: La asignatura de Bases Metodológicas de la Enfermería corresponde a 6 créditos ECTS y está considerada como obligatoria dentro de las directrices generales de Bases de la Enfermería del plan de estudios de la Universidad Autónoma de Barcelona para la obtención del título de Grado en Enfermería. En esta asignatura se trabajan las bases metodológicas de la profesión enfermera como herramienta indispensable para poder ofrecer unos cuidados enfermeros de calidad. En un contexto como el actual, en constante transformación e influenciado por factores diversos y cambiantes, resulta necesaria la formación de los futuros profesionales en una metodología de trabajo sistemática que permita abordar y solucionar problemas del ámbito competencial enfermero. En el ámbito profesional asistencial, saber trabajar con 1 problemas del ámbito competencial enfermero. En el ámbito profesional asistencial, saber trabajar con cuidados estandarizados e informatizados y hacerlo de manera segura, requiere el dominio de los principios de la metodología enfermera o Proceso de Atención de Enfermería. Los objetivos formativos de la asignatura son los siguientes: Conocer el proceso de atención de enfermería con el fin de utilizarlo posteriormente en la práctica clínica. Adquirir las habilidades del pensamiento crítico necesarias para actuar en la profesión de manera segura y efectiva. Atender, de manera simulada, a las personas según sus necesidades, aplicando los conocimientos adquiridos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Infermeria [2500891]
Study plan: Grau en Infermeria [830]Català
9 p, 137.8 KB

Anglès
9 p, 135.5 KB

Castellà
9 p, 136.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-29, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir