Mètodes de Valoració Financera I [102124]
Celma, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Methods of Financial Evaluation I
Títol variant: Métodos de Valoración Financiera I
Data: 2019-20
Resum: Objectius formatius de l'assignatura 1. Demostrar que l'alumne coneix el context en el qual els Mètodes de valoració financera es relacionen amb la Comptabilitat pel que fa a la comptabilització, deteriorament i registre dels actius i passius financers. 2. Igualment conèixer la relació dels Mètodes de valoració Financera amb l'àrea de les Finances empresarials i de la gestió de patrimonis familiars. 3. Identificar i utilitzar la informació rellevant en situacions usuals en l'àmbit de l'empresa i de la negociació amb intermediaris financers per poder oferir solucions a qüestions , problemes o dubtes que es plantegin.
Resum: Objetivos formativos de la assignatura 1. Demostrar que el alumno conoce el contexto en el cual la asignatura se relaciona con la Contabilidad 2. Igualmente conocer la relación de la asignatura con el area de finanzas empresariales y la gestión de patrimonios familiares 3. Identificar y utilizar la información relevante en situaciones usuales en el ambito de la empresa y de la negociación con intermediarios financieros para poder ofrecer soluciones a cuestiones, problemas o dudas que se planteen.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Grau en Comptabilitat i Finances [2501231]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Comptabilitat i Finances [947]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 150.7 KB

Anglès
6 p, 354.2 KB

Castellà
5 p, 146.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-06-29, darrera modificació el 2023-10-07



   Favorit i Compartir