Economia de l'Empresa II [102311]
García Cestona, Miguel Ángel
Ortín Ángel, Pere
Lloret Villota, Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Business Economics II
Título variante: Economía de la Empresa II
Fecha: 2019-20
Resumen: Les empreses, per poder produir, porten a terme inversions. Com obtenir rendiment i recuperar aquestes inversions és una de les preocupacions cabdals dels seus administradors. Encara que l'encert en el disseny i utilització d'aquestes inversions, és a dir els productes que produeix l'empresa, és un dels factors determinants de la seva rendibilitat, n'existeixen d'altres. En aquest curs ens centrarem sobretot en analitzar com l'estructura contractual de l'empresa pot ajudar a augmentar el valor d'aquestes inversions. Per això sintetitzarem diferents models econòmics que s'han utilitzat per analitzar l'estructura contractual de les empreses i que es detallen en els continguts de l'assignatura.
Resumen: In order to produce, firms carry out investments. How to obtain a good performance and recover these investments are paramount concerns of managers. Although a good design and a proper use of these investments, (i. e. , the right choice of products), are important determinants of profitability, there are other relevant factors. In this course we will focus especially on analyzing how the contractual structure of the firm can help increase the value of firm investments. To achieve this, we make use of different economic models that have been used to analyze the contractual structure of firms. More details and examples of companies are provided in the contents of the course.
Resumen: Las empresas, para poder producir, llevan a cabo inversiones. Cómo obtener buenos rendimientos y recuperar estas inversiones es una de las preocupaciones primordiales de sus administradores. Aunque el acierto en el diseño y utilización de estas inversiones, es decir, los productos que ofrece la empresa, son uno de los factores determinantes de su rentabilidad, también existen otros. En este curso nos centraremos sobre todo en analizar cómo la estructura contractual de la empresa puede ayudar a aumentar el valor de estas inversiones. Para ello sintetizaremos diferentes modelos económicos que se han venido utilizando para analizar la estructura contractual de las empresas y que se detallan en los contenidos de la asignatura.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Economia [2501573] ; Administració i Direcció d'Empreses [2501572]
Plan de estudios: 1407 [1407] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]Català
6 p, 123.3 KB

Anglès
5 p, 122.0 KB

Castellà
5 p, 121.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-06-29, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir