Control Econòmic i de Gestió [102369]
Slof, John
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Economic and Management Control
Título variante: Control Económico y de Gestión
Fecha: 2019-20
Resumen: El Control de Gestió és una de les funcions principals de la direcció general de l'empresa o de qualsevol organització econòmica. Es tracta d'una activitat-instrument per aconseguir que cada departament, divisió o àrea de gestió de l'empresa o organització tendeixi a funcionar amb la màxima eficiència possible per al conjunt. Així, els temes que s'aborden son: com afecta la delegació de funcions directives a l' eficiència global de l'organització?; què s'ha de tenir en compte per escollir l'indicador o indicadors de gestió adequats per a fixar objectius quantitatius i avaluar posteriorment la gestió realitzada?; quines altres condiciones s'haurien de complir per tal que el sistema de control-avaluació de la gestió tingui una relació cost-benefici adequada?; i quines són les diferents alternatives pel que fa a fórmules d'incentius-segons-resultats per a motivar o recompensar als directius responsables de cada àrea de gestió de l'organització?.
Resumen: El Control de Gestión es una de las funciones principales de la dirección general de la empresa o de cualquier organización económica. Se trata de una actividad-instrumento para conseguir que cada departamento, división o área de gestión de la empresa u organización tienda a funcionar con la máxima eficiencia posible para el conjunto. Así, los temas que se abordan son: ¿cómo afecta la delegación de funciones directivas a la eficiencia global de la organización?; ¿qué hay que tener en cuenta para elegir el indicador o indicadores de gestión adecuados para fijar objetivos cuantitativos y evaluar posteriormente la gestión realizada?; ¿qué otras condiciones se deberían cumplir para que el sistema de control-evaluación de la gestión tenga una relación coste-beneficio adecuada?; ¿y cuáles son las diferentes alternativas en cuanto a fórmulas de incentivos-según-resultados para motivar o recompensar a los directivos responsables de cada área de gestión de la organización?.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Grau en Economia [2501573] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [2501572]
Plan de estudios: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 108.3 KB

Anglès
6 p, 107.5 KB

Castellà
6 p, 109.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-06-29, última modificación el 2023-10-21



   Favorit i Compartir