visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Materiales académicos > Guías docentes > Pràctiques de Planta Pilot |
Título variante: | Pilot Plant Experiences |
Título variante: | Prácticas de Planta Piloto |
Fecha: | 2019-20 |
Resumen: | Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. Els objectius d'ambdós assignatures son: - Identificar les propietats dels aliments importants pel seu processat. - Conèixer i comprendre les operacions de processament d'aliments i identificar les operacions unitàries involucrades. - Diferenciar la finalitat de les diferents operacions de processat. - Identificar, comprendre i descriure les instal·lacions i equips de processament i els seus principis de 1 - Identificar, comprendre i descriure les instal·lacions i equips de processament i els seus principis de funcionament. - Comparar els processos de transformació i conservació i saber seleccionar el més adequat en cada situació. - Comparar, seleccionar, controlar i optimitzar les operacions de processat, independentment de la complexitat d'aquestes. - Conèixer l'efecte dels processos de transformació i conservació sobre la qualitat nutricional i organolèptica dels aliments. - Aplicar els coneixements sobre el processament d'aliments per assegurar la qualitat i la seguretat dels productes de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. |
Resumen: | Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. Los objetivos de ambos asignaturas son: - Identificar las propiedades de los alimentos importantes para su procesado. - Conocer y comprender las operaciones de procesamiento de alimentos e identificar las operaciones unitarias involucradas. 1 - Diferenciar la finalidad de las diferentes operaciones de procesado. - Identificar, comprender y describir las instalaciones y equipos de procesado y sus principios de funcionamiento. - Comparar los procesos de transformación y conservación y saber seleccionar el más adecuado en cada situación. - Comparar, seleccionar, controlar y optimizar las operaciones de procesado, independientemente de la complejidad de estas. - Conocer el efecto de los procesos de transformación y conservación sobre la calidad nutricional y organoléptica de los alimentos. - Aplicar los conocimientos sobre el procesado de alimentos para asegurar la calidad y la seguridad de los productos de la forma más respetuosa posible con el medio ambiente. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català, anglès, castellà |
Titulación: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: | Objecte d'aprenentatge |
Català 4 p, 101.5 KB |
Anglès 4 p, 100.0 KB |
Castellà 5 p, 103.0 KB |