Organització i Gestió d'Empreses [103807]
González Núñez, José Luis
Seda Gombau, Gemma
Ortin Angel, Francesc Xavier
Ilzarbe López, Ruben
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Bussines Organisation and Management
Additional title: Organización y Gestión de Empresas
Date: 2019-20
Abstract: Adquisició d'una sèrie de coneixements en relació al marc conceptual de l'empresa i al sistema econòmic en el qual opera, així com el domini de les principals tècniques econòmiques i de gestió. És a dir, volem que es cobreixin els dos vessants de coneixement de la matèria, d'una banda el vessant explicatiu i d'aclariment del fenomen empresarial i per un altre el vessant normatiu i de prescripció. En definitiva, complir els dos grans objectius de la matèria, un de caràcter formatiu i general i altre de caràcter específic i aplicat.
Abstract: Adquisición de una serie de conocimientos en relación al marco conceptual de la empresa y al sistema económico en el que opera, así como dominio de las principales técnicas económicas y de gestión. Es decir, queremos que se cubran las dos vertientes de conocimiento de esta materia, por un parte la vertiente explicativa y de aclaración del fenómeno empresarial y por otra su vertiente normativa y de prescripción. En definitiva, queremos que se cubran los dos grandes objetivos de la materia, por una parte un objetivo de carácter formativo y general y por otra un objetivo de carácter específico y aplicado.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Grau en Enginyeria Informàtica [958]Català
5 p, 107.7 KB

Anglès
5 p, 105.9 KB

Castellà
5 p, 106.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-29, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir