La Música de Jazz [105766]
Delgado Fernandez de Heredia, Publio Pablo
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: The Music of Jazz
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura pretén apropar la història i el llenguatge del Jazz als seus alumnes mitjançant l'anàlisi històrica, social, crítica i estilística. Altres objectius: - Assimilació dels termes propis de l'estil: swing, jam session, groove, bop, blues, etc. - Estudi del repertori (Standards) - Coneixement de l'orquestra de Jazz i la seva evolució al llarg de la història - Comprensió de l'idioma jazzístic des d'un punt de vista tècnic i musical (anàlisi harmònica, relació escala-acord, anàlisi formal i melòdica).
Resumen: Esta asignatura pretende acercar la historia y el lenguaje del Jazz a sus alumnos mediante el análisis histórico, social, crítico y estílistico. Otros objetivos: - Asimilación de los términos propios del estilo: swing, jam session, groove, bop, blues, etc. - Estudio del repertorio (Standards) - Conocimiento de la orquesta de Jazz y su evolución a lo largo de la historia - Comprensión del idioma jazzistico desde un punto de vista técnico y musical (análisis armónico, relación escala-acorde, análisis formal y melodíco).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Musicologia [2500240]
Plan de estudios: Grau en Musicologia [809]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 101.4 KB

Anglès
4 p, 100.3 KB

Castellà
4 p, 101.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-06-29, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir