Pràctiques Externes [42500]
Cabré, Lluís
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Work Experience
Títol variant: Prácticas Externas
Data: 2019-20
Resum: Les Pràctiques externes del Màster Oficial Interuniversitari d'Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes és un mòdul de 10 ECTS, de caràcter optatiu, que es cursa durant el segon semestre. L'objectiu d'aquestes pràctiques externes, regulades amb els convenis corresponents, és posar en contacte cada estudiant amb una empresa o institució que desenvolupa tasques directament relacionades amb les matèries impartides en l'esmentat màster oficial perquè conegui les activitats que s'hi desenvolupen.
Resum: Las Prácticas externas del Máster Oficial Interuniversitario de estudios Avanzados de Lengua y Literatura Catalanas conforman un módulo de 10 ETCS, de carácter optativo, cursado durante el segundo semestre. El objetivo de dichas prácticas, reguladas por medio de los convenios correspondientes, es poner al estudiante en contacto con una empresa o institución que desarrolle labores directamente relacionadas con las materias impartidas en el Máster, de modo que el estudiante conozca tales actividades y se familiarice con ellas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes [4313382]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes [1124]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
2 p, 92.0 KB

Anglès
2 p, 93.5 KB

Castellà
2 p, 92.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-06-29, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir