Prevenció i Promoció de la Salut [43422]
Álvarez Moleiro, María
Capdevila Ortís, Lluís
Portell Vidal, Mariona
Cubells Serra, Jenny
Gutiérrez Rosado, Teresa
Fernández Sánchez, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Health Prevention and Promotion
Additional title: Prevención y Promoción de la Salud
Date: 2019-20
Abstract: Un cop finalitzat el mòdul l'estudiant hauria de ser capaç de: •Delimitar conceptualment que és la prevenció i la promoció de la salut. Identificar els diferents nivells de cadascuna d'elles. •Identificar els diferents determinants que influencien els comportaments de risci els comportaments promotors de la salut. •Elaborar un diagnòstic psicosocial dels problemes de salut. •Aplicar els principals models de planificació, disseny i avaluació de programes de promoció i educació per a la salut individual, grupal i comunitària. •Analitzar críticament diferents programes d'educació, promoció de la salut i prevenció.
Abstract: Una vez finalizado el módulo el/la estudiante debería ser capaz de: Delimitar conceptualmente que es la prevención y la promoción de la salud. Identificar los diferentes niveles de cada una de ellas. Identificar los diferentes determinantes que influencian los comportamientos de riesgo y los comportamientos promotores de la salud. Elaborar un diagnóstico psicosocial de los problemas de salud. Aplicar los principales modelos de planificación, diseño y evaluación de programas de promoción y educación para la salud individual, grupal y comunitaria. Analizar críticamente diferentes programas de educación, promoción de la salud y prevención.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia General Sanitària [4314949]
Study plan: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària [1272]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 112.1 KB

Anglès
5 p, 106.8 KB

Castellà
6 p, 114.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-06-29, last modified 2023-06-14



   Favorit i Compartir