Pràctiques Externes [100058]
Fernández Terricabras, Ignasi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Work Placement
Títol variant: Prácticas Externas
Data: 2019-20
Resum: Introduir l'alumnat en el món professional. Fer-lo descobrir les seves aptituds professionals en un lloc de treball concret. Completar la seva formació intel·lectual mitjançant el contacte amb la realitat laboral. Evidenciar la seva competència per encarar reptes personals i professionals. Obrir perspectives de feina i aprofitar els coneixements adquirits durant els anys d'estudis. Les Pràctiques Externes són la millor eina per a que l'estudiant pugui desenvolupar el bagatge adquirit durant els seus estudis en un àmbit professional, de manera a obtenir una experiència en aquell camp en què es vol desenvolupar en el futur.
Resum: Introducir los estudiantes en el mundo profesional. Hacerle descubrir sus aptitudes profesionales en un puesto de trabajo concreto. Completar su formación intelectual mediante el contacto con la realidad laboral. Evidenciar su competencia para encarar retos personales y profesionales. Abrir perspectivas de trabajo y aprovechar los conocimientos adquiridos durante los a 1 Las Prácticas Externas son la mejor herramienta para que el estudiante pueda desarr.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Humanitats [2502758]
Pla d'estudis: Grau en Humanitats [1139]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 111.1 KB

Anglès
5 p, 109.7 KB

Castellà
5 p, 110.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-05, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir