Instruments per als estudis clàssics [100405]
Alemany Vilamajó, Agustí
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Tools for Classical Studies
Títol variant: Instrumentos para los estudios clásicos
Data: 2019-20
Resum: Aquesta assignatura és part integrant de la matèria Llengua clàssica, que té caràcter de formació bàsica per als alumnes del Grau d'Estudis Clàssics. Com a tal, ha d'establir les bases instrumentals i metodològiques d'aprenentatges posteriors. Des d'una perspectiva genèrica i propedèutica, la matèria "Instruments per als Estudis Clàssics" dotarà l'estudiant dels coneixements instrumentals (teòrics i pràctics) que el capacitin per a escometre les matèries de la titulació. I més concretament, tractarà els continguts que s'enumeren a continuació: OBJECTIUS L'estudiant ha de ser capaç, en acabar l'assignatura, de: Fer una exposició diacrònica panoràmica del concepte i de la història de la Filologia Clàssica Conèixer com s'estableix un text i com s'interpreta i s'hi reflexiona. Demostrar familiaritat en el maneig de les principals eines i fonts que s'usen per a treballar en el camp de la Filologia Grega i Llatina. Conèixer els diferents suports materials que ens han transmès els textos de l'Antiguitat.
Resum: Esta asignatura es parte integrante de la materia Lengua clásica, que tiene carácter de formación básica para los alumnos del Grado de Estudios Clásicos. Como tal, debe establecer las bases instrumentales y metodológicas de aprendizajes posteriores. Desde una perspectiva genérica y propedéutica, la materia "Instrumentos para los Estudios Clásicos" dotará al estudiante de los conocimientos instrumentales (teóricos y prácticos) que lo capaciten para acometer las materias de la titulación. Y más concretamente, tratará los contenidos que se enumeran a continuación: OBJECTIVOS El estudiante debe ser capaz, al acabar la asignatura, de: Hacer una exposición diacrónica panorámica del concepto y de la historia de la Filología Clásica Conocer cómo se establece un texto y cómo se interpreta y se reflexiona. Demostrar familiaridad en el manejo de las principales herramientas y fuentes que se usan para 1 Demostrar familiaridad en el manejo de las principales herramientas y fuentes que se usan para trabajar en el campo de la Filología Griega y Latina. Conocer los diferentes soportes materiales que nos han transmitido los textos de la Antigüedad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Arqueologia [2500241] ; Estudis Clàssics [2500243] ; Estudis d'Anglès i de Clàssiques [2501907]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Anglès i de Clàssiques [1385] ; Grau en Arqueologia [811]Català
4 p, 103.8 KB

Anglès
5 p, 104.3 KB

Castellà
5 p, 104.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-05, darrera modificació el 2020-02-27   Favorit i Compartir