Delinqüència i psicopatologia [100447]
Collazos Sanchez, Francisco
Casas Brugué, Miguel
Grau Lopez, Lara
Vidal, Raquel
Lusilla Palacios, Maria Pilar
Navarro Sanchís, José Antonio
Ramos Quiroga, José Antonio
Parramón Puig, Gemma
Ferrer Vinardell, Marc
Ramos Gascón, Maria del Mar
Jacas Escarcellé, Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Mentally Disordered Offenders and Crime
Additional title: Delincuencia y psicopatología
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura opcional s'integra en la Menció en Execució Penal del quart curs del Grau de Criminologia i té com a objectiu oferir als alumnes una visió general dels principals trastorns mentals i quina és la seva relació amb la comissió de delictes. S'estudia, per una banda, les bases de la psicopatologia i dels trastorns psiquiàtrics més importants, així com l'associació entre aquests trastorns i la comissió de delictes. D'altra banda, es contemplen els aspectes relacionats amb el maneig d'aquest tipus de delinqüents i s'ofereix una perspectiva des de la psiquiatria forense.
Abstract: Esta asignatura opcional se integra en la Mención en Ejecución Penal del cuarto curso del Grado de Criminología y tiene como objetivo ofrecer a los alumnos una visión general de los principales trastornos mentales y de su relación con la comisión de delitos. Se estudian, por una parte, las bases de la psicopatología y de los trastornos psiquiátricos más importantes, así como la asociación entre estos trastornos y la comisión de delitos. Por otra parte, se contemplan los aspectos relacionados con el manejo de este tipo de delincuentes y se ofrece una perspectiva desde la psiquiatría forense.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Criminologia [2500257]
Study plan: Grau en Criminologia [805]Català
7 p, 111.2 KB

Anglès
6 p, 108.7 KB

Castellà
7 p, 110.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir