Treball de Final de Grau [100463]
Melendez Pereto, Anna
Cid Moliné, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Bachelor's Degree Final Project
Additional title: Trabajo de Fin de Grado
Date: 2019-20
Abstract: El TFG consisteix en l'elaboració i presentació d'un treball individual que permeti una avaluació global de les competències associades al títol. Ha de complir tots els requisits formals d'un treball acadèmic. La seva extensió màxima és de 9. 000 paraules (incloent la bibliografia). Només els annexes estan exclosos del màxim de 9. 000 paraules. És possible fer ús d'annexes, no obstant, el tribunal no està obligat a considerar-los per a valorar el treballl. Així doncs, no és aconsellable que cap part substancial del treball figuri en annexes. Els professors de contacte en aquesta assignatura són el prof. Josep Cid i la prof. Anna Meléndez. La gestió de l'assignatura la realitzarà la Prof. Anna Meléndez ( anna. melendez@uab. cat).
Abstract: El TFG consiste en la elaboración y presentación de un trabajo individual que permita una evaluación global de las competencias asociadas al titulo. Tiene que cumplir todos los requisitos formales de un trabajo académico. La extensión máxima es de 9. 000 palabras incluyendo la bibliografía. Únicamente los anexos están excluidos del máximo de 9. 000 palabras. El uso de anexos está permitido, no obstante, el tribunal no está obligado a tenerlos en consideración para valorar el trabajo. Se recomienda que ninguna parte sustancial del trabajo conste en los anexos. Los profesores de contacto en esta asignatura son el prof. Josep Cid i la Prof. Anna Meléndez. La gestión de la asignatura la realizará la prof. Anna Meléndez (anna. melendez@uab. cat).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Criminologia [2500257]
Study plan: Graduat o Graduada en Criminologia [805]Català
7 p, 116.5 KB

Anglès
6 p, 112.4 KB

Castellà
6 p, 115.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir