Delinqüència organitzada [100468]
Moreno Oliver, Francisco Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Organized Crime
Additional title: Delincuencia organizada
Date: 2019-20
Abstract: Objectius generals: 1. Conèixer i analitzar el fenomen de la Delinqüència Organitzada 2. Transmetre al públic especialitzat i a la societat en general respostes als problemes de la de la delinqüència organitzada Objectius específics 1. 1. Conèixer les estructures organitzatives de la delinqüència organitzada. 1. 2. Analitzar el funcionament dels diversos mercats criminals 2. 1. Estudiar les diferents estratègies de prevenció i lluita contra el delicte organitzat.
Abstract: Objetivos generales: 1. Conocer y analizar el fenómeno de la Delincuencia Organitzada 2. Transmitir al público especializado y a la societat en general respuestas a los problemes de la delincuencia organitzada. Objetivos específicos: 1. 1. Conocer las estructuras organizativas de la delincuencia organizada. 1. 2. Analizar el funcionam iento de los varios mercados criminales 2. 1. Estudiar las diferentes estrategias de prevención y lucha contra el delito organizado.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Criminologia [2500257]
Study plan: Grau en Criminologia [805]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 108.1 KB

Anglès
6 p, 106.6 KB

Castellà
6 p, 107.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-05, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir