Delinqüència econòmica [100470]
Rodriguez Puerta, Maria Jose
Gaddi, Daniela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: White-Collar Crime
Additional title: Delincuencia económica
Date: 2019-20
Abstract: En el marc de les matèries criminològiques, aquesta assignatura persegueix aportar una primera informació sobre els diferents perfils que presenta la criminalitat econòmica. Els objectius a aconseguir són els següents: 1. Conèixer els problemes que planteja la delimitació i conceptualització d'aquesta classe de delinqüència. 2. Ser capaç d'afrontar un estudi criminològic sobre algun dels delictes que s'enquadren en aquesta categoria. 3. Conèixer les estratègies, en termes de política-criminal i penal, respecte a la delinqüència econòmica. 4. Conèixer alguns dels grups delictius en matèria de criminalitat econòmica.
Abstract: En el marco de las materias criminológicas, esta asignatura persigue aportar una primera información sobre los distintos perfiles que presenta la criminalidad económica. Los objetivos a alcanzar son los siguientes: 1. Conocer los problemas que plantea la delimitación y conceptualización de esta clase de delincuencia. 2. Ser capaz de afrontar un estudio criminológico sobre alguno de los delitos que se encuadran en esta categoría. 3. Conocer las estrategias, en términos de política-criminal y penal, respecto a la delincuencia económica. 4. Conocer algunos grupos delictivos específicos de la criminalidad económica.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Criminologia [2500257]
Study plan: Grau en Criminologia [805]Català
5 p, 110.3 KB

Anglès
5 p, 110.4 KB

Castellà
5 p, 109.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir