Comportament polític [101075]
Anduiza Perea, Eva
Elias Valverde, Beatriz
Garcia-Muniesa, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Political Behaviour
Additional title: Comportamiento político
Date: 2019-20
Abstract: El curs té tres objectius fonamentals: - Que els estudiants coneguin els elements bàsics que defineixen i caracteritzen el comportament polític i electoral en sistemes polítics democràtics. - Que els estudiants puguin fer servir les teories i variables que expliquen com pensen i actuen els ciutadans en el terreny polític. - Que els estudiants coneguin i puguin fer servir les principals dades i metodologies disponibles per a l'anàlisi del comportament polític. L'assignatura se centra en les democràcies occidentals, prenent una perspectiva comparada. De tant en tant, utilitzarem exemples provinents dels casos espanyol i català, però aquests no constituiran el nucli fonamental del curs.
Abstract: El curso tiene tres objetivos fundamentales: -Que los estudiantes conozcan los elementos básicos que definen y caracterizan el comportamiento político y electoral en sistemas políticos democráticos. -Que los estudiantes puedan utilizar las teorías y variables que explican cómo piensan y actúan los ciudadanos en el terreno político. -Que los estudiantes conozcan y puedan utilizar los principales datos y metodologías disponibles para el análisis del comportamiento político. La asignatura se centra en las democracias occidentales, tomando una perspectiva comparada. En algunas ocasiones utilizaremos ejemplos provenientes de los casos español y catalán, pero éstos no constituirán el núcleo fundamental del curso 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciència política i gestió pública [2500259]
Study plan: Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 108.1 KB

Anglès
5 p, 105.1 KB

Castellà
6 p, 109.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-05, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir