Economia espanyola [101087]
Matas i Prat, Anna
Trullén Thomas, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Títol variant: Spanish Economy
Títol variant: Economía española
Data: 2019-20
Resum: Es tracta d'una assignatura optativa de quart curs. El seu temari ofereix una visió integrada de l'economia espanyola des de cinc perspectives: l'evolució econòmica i la política econòmica dels últims trenta anys, el sector públic, el mercat de treball, l'estructura productiva i el sistema financer. En aquelles lliçons del programa on sigui rellevant s'inclourà l'anàlisi des de la perspectiva de gènere Els objectius formatius de l'assignatura són els següents: 1. Contribuir a augmentar l'interès dels alumnes per l'estudi de l'economia. 2. Conèixer el funcionament de la realitat econòmica més pròxima, els seus mercats i les seves institucions. 3. Aplicar els coneixements econòmics bàsics a l'estudi de situacions concretes. 4. Entendre empíricament els dilemes econòmics i les restriccions econòmiques a l'acció col·lectiva. 5. Valorar la dimensió social de l'economia i la seva relació amb la política i el benestar. 6. Demostrar l'adquisició dels coneixements a través de l'expressió escrita, el foment de la capacitat comunicativa i la identificació de la informació rellevant en els diversos àmbits.
Resum: Se trata de una asignatura optativa de cuarto curso Su temario ofrece una visión integrada de la economía española desde cinco perspectivas: la evolución económica y la política económica de los últimos treinta años, el sector público, el mercado de trabajo, la estructura productiva y el sistema financiero. En las lecciones del programa donde sea relevante se incluirá el análisis desde la perspectiva de género. Los objetivos formativos de la asignatura son los siguientes: 1. Contribuir a aumentar el interés de los alumnos por el estudio de la economía. 2. Conocer el funcionamiento de la realidad económica más próxima, sus mercados y sus instituciones. 3. Aplicar los conocimientos económicos básicos al estudio de situaciones concretas. 4. Entender empíricamente los dilemas económicos y las restricciones económicas a la acción colectiva. 5. Valorar la dimensión social de la economía y su relación con la política y el bienestar. 6. Demostrar la adquisición de los conocimientos a través de la expresión escrita, el fomento de la capacidad comunicativa y la identificación de la información relevante en los diversos ámbitos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciència política i gestió pública [2500259]
Pla d'estudis: Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.1 KB

Anglès
5 p, 104.6 KB

Castellà
5 p, 104.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-05, darrera modificació el 2024-02-02



   Favorit i Compartir