Política exterior espanyola [101094]
Serra Massansalvador, Francesc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Spanish Foreign Policy
Additional title: Política exterior española
Date: 2019-20
Abstract: - Proveir l'estudiant d'instruments analítics, introductoris, per aplicar a l'estudi de la política exterior espanyola (bàsicament al període postfranquista). - Situar l'estudi de la política exterior espanyola en perspectiva històrica, per tal d'esbrinar els factors de canvi i continuïtat entre el període franquista i l'Espanya democràtica. - Analitzar les característiques del procés d'elaboració (valors, interessos, decisions), execució (instruments, accions) i control de la política exterior. - Identificar els trets més rellevants i l'evolució de l'agenda actual de la política exterior espanyola. - Estimular la discussió entre els estudiants sobre la capacitat dels governs espanyols per adaptar la política exterior a les recents transformacions mundials i a les necessitats d'una societat democràtica. 1.
Abstract: - Proveer al estudiante de instrumentos analíticos, introductorios, para aplicar al estudio de la política exterior española (básicamente al período posfranquista). - Situar el estudio de la política exterior española en perspectiva histórica, para averiguar los factores de cambio y continuidad entre el período franquista y la España democrática. - Analizar las características del proceso de elaboración (valores, intereses, decisiones), ejecución (instrumentos, acciones) y control de la política exterior. - Identificar los rasgos más relevantes y la evolución de la agenda actual de la política exterior española. - Estimular la discusión entre los estudiantes sobre la capacidad de los gobiernos españoles para adaptar la política exterior a las recientes transformaciones mundiales y a las necesidades de una sociedad democrática. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Relacions Internacionals [2503778] ; Ciència política i gestió pública [2500259]
Study plan: Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362] ; 1404 [1404]Català
13 p, 139.4 KB

Anglès
15 p, 153.2 KB

Castellà
14 p, 139.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-11-28   Favorit i Compartir