Dret Mercantil [102140]
Berdie Muro, Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Business Law
Additional title: Derecho Mercantil
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura, que s'imparteix en el segon semestre de segon, té com a objectiu bàsic aprofundir en l'estudi de les matèries cursades a primer curs i que es presenten com més afins a l'empresa. La primera part, dedicada al Dret industrial, permet una visió teórica i a la vegada pràctica del Dret de la competència. La segona part estudia els aspectes més vinculats a la praxis de les societats de capital i societats de base mutualista. L' últim bloc es destina a donar una visió general de la contractació mercantil, fent una especial menció als aspectes bàsics del Dret bancari i assegurador que serà objecte d'un estudi monogràfic en la assignatura optativa " Dret bancari i assegurador ".
Abstract: Esta asignatura, que se imparte en el segundo semestre de segundo, tiene como objetivo básico profundizar en el estudio de las materias cursadas en primer curso y que se presentan como más afines a la empresa. La primera parte, dedicada al Derecho Industrial, permite una visión teórico-práctica del Derecho de la competencia. La segunda parte estudia los aspectos más vinculantes de la praxis de las sociedades de capital y sociedades de base mutualista. El último bloque se destina a ofrecer una visión global de la contratación mercantil, haciendo una especial mención en los aspectos básicos del Derecho bancario y asegurador que será objeto de un monográfico en la asignatura optativa de Derecho bancario y asegurador.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Comptabilitat i Finances [2501231]
Study plan: Grau en Comptabilitat i Finances [947]Català
5 p, 105.6 KB

Anglès
5 p, 103.8 KB

Castellà
5 p, 104.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir