Economia Internacional [102143]
Rosell Foxa, Jordi
Amoroso Miranda, Jaime
Brunet Cid, Ferran
Lopez Rodriguez, Angel Luis
Cano Berlanga, Sebastian
Francés Tudel, Gemma
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: International Economics
Título variante: Economía Internacional
Fecha: 2019-20
Resumen: L'assignatura "Economia Internacional" s'imparteix el segon semestre del primer curs el que vol dir que els coneixements previs dels estudiants son les assignatures "Introducció a l'economia" i "Historia Econòmica" i per tant que tenen coneixements molt bàsics de micro i macroeconomia. En aquest context, els objectius formatius de l'assignatura "Economia Internacional" son: - aprendre els principals conceptes necessaris per entendre i analitzar les relacions econòmiques internacionals; - introduir les problemàtiques que tant per les empreses com pel governs es deriven de les relacions econòmiques internacionals; - conèixer els enfocaments teòrics mes importants de les transaccions econòmiques internacionals especialment pel que fa al comerç internacional i les polítiques que se'n deriven; - oferir una visió actual (empírica i teòrica) dels processos d'integració econòmica internacional. 1 - oferir una visió actual (empírica i teòrica) dels processos d'integració econòmica internacional. - introduir l'estudi de les institucions econòmiques internacionals, dels seus objectius, competències i funcionament. A partir d'aquest elements formatius, els estudiants haurien de tenir un coneixement bàsics dels principals elements que configuren les relacions econòmiques internacionals, de la seva dinàmica i regulació així com de les implicacions que tenen tant per les activitats de les empreses com per les polítiques dels governs en un món creixement globalitzat.
Resumen: La asignatura "Economía Internacional" se imparte en el segundo semestre del primer curso lo que quiere decir que los conocimientos previos de los estudiantes son las asignaturas "Introducción a la economía" y "Historia Económica" y por tanto que tienen conocimientos muy básicos de micro y macroeconomía. En este contexto, los objetivos formativos de la asignatura "Economía Internacional" son: - Aprender los principales conceptos necesarios para entender y analizar las relaciones económicas internacionales; - Introducir las problemáticas que tanto para las empresas como para los gobiernos se derivan de las relaciones económicas internacionales; - Conocer los enfoques teóricos más importantes de las transacciones económicas internacionales especialmente en cuanto al comercio internacional y las políticas que se derivan; - Ofrecer una visión actual (empírica y teórica) de los procesos de integración económica internacional. - Introducir el estudio de las instituciones económicas internacionales, de sus objetivos, competencias y funcionamiento. A partir de estos elementos formativos, los estudiantes deberían tener un conocimiento básico de los principales elementos que configuran las relaciones económicas internacionales, de su dinámica y regulación así como de las implicaciones que tienen tanto por las actividades de las empresas como para las políticas de 1 así como de las implicaciones que tienen tanto por las actividades de las empresas como para las políticas de los gobiernos en un mundo en crecimiento globalizado.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Empresa i Tecnologia [2501232] ; Comptabilitat i Finances [2501231]
Plan de estudios: Grau en Comptabilitat i Finances [947] ; Grau en Empresa i Tecnologia [948]Català
6 p, 108.5 KB

Anglès
5 p, 106.0 KB

Castellà
5 p, 107.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir