Pràctiques Externes Programa Universitat-Empresa II [102347]
Guallarte Nuez, Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: University-Enterprise Programme Internship II
Título variante: Prácticas Externas Programa Universidad-Empresa II
Fecha: 2019-20
Resumen: El Programa Universitat-Empresa (PUE) és un programa de Cooperació Educativa que incorpora pràctiques externes supervisades per tutor/a en empreses i institucions per als estudiants dels Graus d'ADE i ECO en els dos últims cursos acadèmics. Veure detall a www. eco. uab. es/ue i en especial a la memòria d'activitats del darrer curs El PUE és un programa de formació en alternança que correspon a dos cursos, està estructurat en cinc trams dos d'ells de pràctiques a temps complert en empreses i institucions. El programa neix en el curs 1989/1990 per tal de satisfer la necessitat de combinar els estudis d'Administració i Direcció d'Empreses i les pràctiques a empreses i institucions. L'empresa participant en el PUE acull estudiants prèviament seleccionats segons expedient acadèmic i amb el perfil adient per a realitzar les tasques previstes en el projecte formatiu sense que impliqui una relació laboral (Reial Decret 1707/2011). Dos són el objectius fonamentals del PUE: Facilitar la professionalització de l'estudiant mitjançant la seva formació pràctica a l'empresa. Apropar la Universitat a l'empresa a fi de cobrir amb eficiència les necessitats comunes. Les pràctiques en empreses fora d'Espanya permeten, addicionalment, una millora de la seva tercera llengua 1 Les pràctiques en empreses fora d'Espanya permeten, addicionalment, una millora de la seva tercera llengua Aquest segon període de pràctiques recollit a l'assignatura 102347 Pràctiques Externes Programa Universitat Empresa II ofereix a l'estudiant la possibilitat d'aplicar i complementar els coneixements derivats del seu primer període de pràctiques i rebuts a la Universitat afavorint refermant l'adquisició de competències que el preparin per l'exercici professional, facilitant la seva inserció en el mercat de treball i fomentat la seva capacitat d'emprenedor. Aquesta assignatura forma part de la Menció PUE (30ECTS) que comprèn: dos períodes de practiques que els estudiants realitzen a les empreses d'una durada de quatre mesos cadascú (102348 Pràctiques Externes Programa Universitat Empresa I, 102347 Pràctiques Externes Programa Universitat Empresa II ) Aquestes pràctiques són supervisades per un/a tutor/a de l'empresa; Completen la formació especifica del PUE el Seminari PUE 6 ECTS i les activitats PUE, inclouen principalment conferencies i seminaris impartits per professors i experts de les empreses del Programa. L'assignació del projecte formatiu en el segon període ve determinat pel resultat del primer període. A indicació dels tutors el segon període de pràctiques pot coincidir, ser en diferent secció (país) o realitzar-se en altra entitat.
Resumen: El Programa Universidad-Empresa (PUE) es un programa de Cooperación Educativa que incorpora prácticas externas superv Ver detalle en www. eco. uab. es/ue y en especial a la memoria de actividades del últim El PUE es un programa de formación en alternancia que corresponde a dos cursos, e La empresa participante en el PUE acoge estudiantes previamente seleccionados según expediente académico y con el perfil adecuado para realizar las Dos son los objetivos fundamentales del PUE: Facilitar la profesionalización del estudiante mediante su formación práctica en la emp Acercar la Universidad a la empresa a fin de cubrir con eficiencia las necesidades com Las prácticas en empresas fuera de España permiten, adicionalmente, una mejora de Este segundo período de prácticas recogido en la asignatura 102347 Prácticas Extern Esta asignatura forma parte de la Mención PUE (30 ECTS) que comprende: dos perio Completan la formación especifica del PUE el Seminario PUE 6 ECTS y las actividade La asignación del proyecto formativo en el segundo periodo viene determinado por el.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Economia [2501573] ; Administració i Direcció d'Empreses [2501572]
Plan de estudios: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Graduat o Graduada en Economia [952]Català
3 p, 97.7 KB

Anglès
3 p, 97.6 KB

Castellà
3 p, 97.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2020-02-08   Favorit i Compartir