Psicologia Fisiològica I [102547]
Aldavert Vera, Laura
Guillazo Blanch, Gemma
Martí Nicolovius, Margarita
Vale Martínez, Anna
Portero Tresserra, Marta
Soriano Mas, Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Physiological Psychology I
Additional title: Psicología Fisiológica I
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura es considera de formació bàsica i obligatòria dins del Grau de Psicologia de la UAB. Està ubicada al primer semestre de segon curs, després d'haver cursat a primer curs les assignatures "Fonaments de Psicobiologia I" i "Fonaments de Psicobiologia II". Es donaran per assolits els coneixements bàsics de genètica, neurofisiologia, neuroquímica i neuroanatomia funcional, estudiats a les assignatures precedents. La Psicologia Fisiològica té un caràcter multidisciplinari ja que precisa dels coneixements de moltes ciències, principalment psicologia, biologia i química. L'objectiu general de l'assignatura és el coneixement de les bases biològiques (fonamentalment el sistema neuroendocrí) dels següents processos mentals: consciència, percepció dels estímuls sensorials i planificació i execució de la conducta. Ens proposem que en finalitzar l'assignatura l'alumnat serà capaç de conèixer i utilitzar correctament la terminologia pròpia de la Psicologia Fisiològica per tal de: 1. Conèixer els principals paradigmes, mètodes i tècniques d'investigació de la Psicobiologia. 2. Identificar i reconèixer les principals característiques neuroanatòmiques i neurofisiològiques dels processos senso-perceptius (somestèsia, visió, audició, gust, olfacte) i senso-motors. 3. Reflexionar sobre les bases biològiques de la consciència. 1 3. Reflexionar sobre les bases biològiques de la consciència. 4. Comprendre i descriure com el cervell analitza i processa la informació de l'entorn a través de les representacions mentals, planifica la conducta i elabora una resposta.
Abstract: Esta asignatura se considera de formación básica y obligatoria dentro del Grado de Psicología de la UAB. Está ubicada en el La Psicología Fisiológica tiene un carácter multidisciplinar ya que precisa de los conoc Conocer los principales paradigmas, métodos y técnicas de investigación de la Psic Identificar y reconocer las principales características neuroanatómicas y neurofisiol Reflexionar sobre las bases biológicas de la conciencia. Comprender y describir cómo el cerebro analiza y procesa la información del entorn.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]Català
6 p, 110.5 KB

Anglès
6 p, 107.0 KB

Castellà
5 p, 106.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-08-02   Favorit i Compartir