Pràcticum [102552]
Cladellas Pros, Ramón
Blasco Blasco, Tomas
Cruz Feliu, Jaume
Pallarés Parejo, Susana
Sáiz Roca, Dolores
Garrido Garcia, José Ignacio
Puntí Vidal, Joaquim
Rubio Garcia, Remedios
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Título variante: Practicum
Título variante: Prácticum
Fecha: 2019-20
Resumen: L'assignatura anomenada PRACTICUM, ubicada a tercer curs en el actual pla d'estudis de Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, té com a objectiu: - Facilitar el coneixement de les diverses activitats, sortides professionals i possibilitats d'especialització del psicòleg en la nostra societat actual. És a dir, conèixer els diferents àmbits a on el psicòleg pot exercir professionalment. Aquest objectiu es concreta amb activitats participatives per millorar el coneixement de la professio del psicòleg en diferents àmbits d'especialització, i que a la UAB s'agrupen en itineraris diferents: Es tracta, doncs, de que l'alumne tingui un coneixement experiencial amb exemples concrets d'activitat especialitzada en tots i cadscun dels itineraris següents, amb l'objectiu pràctic de facilitar la seva decisió sobre cap on dirigir la pròpia especialització professional: - Psicologia de la Salut - Psicologia Clínica de l'Infància i l'Adolèscencia 1 - Psicologia Clínica de l'Infància i l'Adolèscencia - Anàlisis i intervenció en Psicologia Social - Psicologia del Treball i les Organitzacions - Anàlisis i Intervencioó Psicoeducatives Al marge d'aquests itineraris, cada any es programaran a l'assignatura diverses activitats de participació per conèixer els perfils professionals del psicòleg que no apareixen clarament reflectits en els anteriors itineraris. En aquest sentit, aquest any es revisaran els següents perfils: - Psicologia de l'Esport - Psicologia Jurídica - Investigació Biopsicològica.
Resumen: La asignatura denominada PRACTICUM, ubicada en tercer curso en el actual plan de estudios de Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, tiene como objetivo: - Facilitar el conocimiento de las diversas actividades, salidas profesionales y posibilidades de especialización del psicólogo en diferents ámbitos de especialización, y que a la UAB se agrupan en diferentes itinerarios. Se trata, pues, de que el alumno tenga un conocimiento experiencial con ejemplos concretos de actividad especializada en todos y cada uno de los siguientes itinerarios, con el objetivo práctico de facilitar su decisión hacia donde dirigir la propia especialización profesional: - Psicología de la Salud - Psicología Clínica infantil i Adolescente - Psicología Clínica de Adultos - Análisis e intervención en Psicologia Social 1 - Psicología del Trabajo y las Organizaciones - Análisis e intervención Psicoeducativas Al margen de estos itinerarios, cada año se programaran diversas actividades de participación para conocer los perfiles profesionales del psicólogo que no aparecen clarament reflejados en los anteriores itinerarios. En este sentido, este año se revisaran los siguientes perfiles: - Psicologia del Deporte - Psicología Jurídica - Investigación Biopsicológica.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Psicologia [2502443]
Plan de estudios: Grau en Psicologia [954]Català
8 p, 111.7 KB

Anglès
6 p, 106.0 KB

Castellà
9 p, 111.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir