Activitat Física i Salut [102558]
Capdevila Ortis, Lluís
Parrado Romero, Eva
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Physical Activity and Health
Additional title: Actividad Física y Salud
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura ofereix una perspectiva general i introductòria que es pot relacionar amb els àmbits de la Psicologia de la Salut i de la Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física. Els objectius formatius de cara als alumnes són aprendre a: Identificar les principals característiques dels enfocaments teòrics en l'àmbit de la Psicologia aplicada a la Activitat Física per millorar la salut. Analitzar les conseqüències que es deriven de la pràctica regular de activitat física en la salut i en el benestar de la població general. Analitzar les demandes i les necessitats psicològiques de la població general envers la pràctica d'activitat física relacionada amb la salut. Escollir els mètodes i els instruments més adequats per avaluar i per a intervenir envers l'àmbit de la pràctica d'activitat física relacionada amb la salut en la població general.
Abstract: This subject offers a general and introductory perspective that can be related to the fields of the Psychology of Health and the Psychology of Sport and Physical Activity. The educational objectives for students are to learn to: - Identify the main characteristics of the theoretical approaches in the field of Psychology applied to Physical Activity to improve health. - Analyze the consequences that result from the regular practice of physical activity on the health and welfare of the general population. - Analyze the demands and psychological needs of the general population regarding the practice of physical activity related to health. - Choose the most appropriate methods and instruments to evaluate and intervene in the field of physical activity related to health in the general population.
Abstract: Esta asignatura ofrece una perspectiva general e introductoria que se puede relacionar con los ámbitos de la Psicología de la Salud y de la Psicología del Deporte y de la Actividad Física. Los objetivos formativos de cara a los alumnos son aprender a: - Identificar las principales características de los enfoques teóricos en el ámbito de la Psicología aplicada a la Actividad Física para mejorar la salud. - Analizar las consecuencias que se derivan de la práctica regular de actividad física en la salud y en el bienestar de la población general. - Analizar las demandas y las necesidades psicológicas de la población general hacia la práctica de actividad física relacionada con la salud. - Escoger los métodos y los instrumentos más adecuados para evaluar y para intervenir hacia el ámbito de la práctica de actividad física relacionada con la salud en la población general.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]Català
5 p, 119.9 KB

Anglès
5 p, 91.4 KB

Castellà
6 p, 120.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir