Personalitat i Diferències Individuals [102578]
Chanes, Lorena
Barajas Vélez, Ana
Ramos Grille, Irene
Casado Gomez, Manuel
Marsellach Umbert, Gloria
Álvarez Moya, Eva
Prats Varela, Eva
Diaz Martinez, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Personality and Individual Differences
Additional title: Personalidad y Diferencias Individuales
Date: 2019-20
Abstract: En finalitzar l'assignatura, l'estudiant haurà d'haver assolit els següents objectius: OBJECTIUS GENERALS: 1) Saber les diferents perspectives que conviuen dins la psicologia de la personalitat. 2) Identificar els aspectes complementaris i diferencials de les diferents perspectives de la psicologia de la personalitat. 1 OBJECTIUS ESPECÍFICS: 1) Discriminar les diferents perspectives de la personalitat. 2) Adscriure els autors a les seves respectives teories. 3) Associar teoria, avaluació i tractament per a cada perspectiva. 4) Comprendre el desenvolupament històric de les perspectives. 5) Valorar la bondat de les diferents perspectives de la Psicologia de la Personalitat.
Abstract: Al finalizar la asignatura, el estudiante deberá haber alcanzado los siguientes objetivos: OBJECTIVOS GENERALES: 1) Saber las diferentes perspectivas que conviven dentro de la psicología de la personalidad. 2) Identificar los aspectos complementarios y diferenciales de las diferentes perspectivas de la psicología de la personalidad. 1 OBJECTIVOS ESPECÍFICOS: 1) Discriminar las diferentes perspectivas de la personalidad. 2) Adscribir los autores a sus respectivas teorías. 3) Asociar teoría, evaluación y tratamiento para cada perspectiva. 4) Comprender el desarrollo histórico de las perspectivas. 5) Valorar la bondad de las diferentes perspectivas de la Psicología de la Personalidad.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]Català
4 p, 104.8 KB

Anglès
4 p, 103.9 KB

Castellà
4 p, 104.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2021-07-14   Favorit i Compartir