Estrès i Salut [102594]
Rovira Faixa, Tatiana
Edo Izquierdo, Silvia
Fernández Castro, Jordi
Parra Lorenzo, Guillermo
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Stress and Health
Additional title: Estrés y Salud
Date: 2019-20
Abstract: Els objectius formatius d'aquesta assignatura són: Adquirir coneixement expert sobre l'estrès i les seves relacions amb la salut. Identificar els factors contextuals i individuals que desencadenen el procés d'estrès. Adquirir les habilitats necessàries per avaluar l'estrès, i el seu impacte sobre el benestar i la salut. Saber identificar i classificar les formes d'afrontar l'estrès, valorant-ne la seva eficiència en funció del context. Distingir els mètodes d'investigació de l'estrès en funció dels objectius. Distingir i valorar diferents mètodes de gestió de l'estrès i de les emocions. Desenvolupar la capacitat de valorar les actituds positives versus negatives en relació a l'estrès i la 1 Desenvolupar la capacitat de valorar les actituds positives versus negatives en relació a l'estrès i la salut.
Abstract: Los objetivos formativos de esta asignatura son: Adquirir conocimiento experto sobre el estrés y sus relaciones con la salud. Identificar los factores contextuales e individuales que desencadenan el proceso de estrés. Adquirir las habilidades necesarias para evaluar el estrés, y su impacto sobre el bienestar y la salud. Saber identificar y clasificar las formas de afrontar el estrés, valorando su eficiencia en función del contexto. Distinguir los métodos de investigación del estrés en función de los objetivos. Distinguir y valorar diferentes métodos de gestión del estrés y de las emociones. Desarrollar la capacidad de valorar las actitudes positivasversus negativas en relación al estrés y la 1 Desarrollar la capacidad de valorar las actitudes positivasversus negativas en relación al estrés y la salud.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]Català
5 p, 109.4 KB

Anglès
5 p, 106.4 KB

Castellà
5 p, 109.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-08-02   Favorit i Compartir