Aprenentatge i Diferències Individuals [102599]
Padrós Castells, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Learning and Individual Differences
Additional title: Aprendizaje y Diferencias Individuales
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura està orientada a estudiar els processos d'aprenentatge, per tal de promoure una educació inclusiva, tot comprenent la diversitat en els processos educatius. El component pràctic d'aquesta assignatura és clau, per això es basarà en la realització de pràctiques de camp i seguirem la metodologia ABP a l'aula per analitzar la pròpia pràctica i realitzar propostes d'intervenció educativa. Des de l'equip docent es presentaran i oferiran diferents alternatives de pràctiques de camp. En les sessions d'aula s'analitzarà la pròpia pràctica i s'elaboraran propostes d'intervenció que després s'aplicaran a les pràctiques de camp. Aquesta assignatura suposa la participació en un projecte d'Aprenentatge Servei (ApS). Aquests projectes de compromís social permeten a l'estudiant formar-se mitjançant la participació en un projecte orientat a resoldre una necessitat real en una comunitat i millorar, així, les condicions de vida de les persones o la qualitat del medi ambient (per més informació http://pagines. uab. cat/aps).
Abstract: Esta asignatura está orientada a estudiar los procesos de aprendizaje, para promover una educación inclusiva, al mismo tiempo que se comprende la diversidad en los procesos educativos. El componente práctico de esta asignatura es clave, por esto se basará en la realización de prácticas de campo y seguiremos la metodología ABP en el aula para analizar la propia práctica y realizar propuestas de intervención educativa. Desde el equipo docente se presentarán y ofrecerán dferentes alternativa de prácticas de campo. En las sesiones de aula se analizará la propia práctica y se elaborarán propuestas de intervención que después se aplicarán en las prácticas de campo. Esta asignatura supone la participación en un proyecto de Aprendizaje Servicio (ApS). Estos proyectos de compromiso social permiten al estudiante formarse mediante la participación en un proyecto orientado a resolver una necesidad real en una comunidad y mejorar, así, las condiciones de vida de las personas o la calidad del medio ambiente (para más información http://pagines. uab. cat/aps).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 106.4 KB

Anglès
5 p, 105.1 KB

Castellà
5 p, 105.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-05, last modified 2023-06-26



   Favorit i Compartir