Influència Social i Grups [102602]
Elejabarrieta, Fran
Muñoz Justicia, Juan Manuel
Vázquez Sixto, Félix
Rojas Arredondo, Jesus
Moreno Gabriel, Eduard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Social Influence and Groups
Additional title: Influencia Social y Grupos
Date: 2019-20
Abstract: En l'assignatura de primer curs "La dimensió social de la persona" s'han desenvolupat temàtiques com a identitat, actituds, atracció, agressió. . . En aquesta altra assignatura, la segona que cursarà l'estudiant vinculada a l'àrea de Psicologia social, es treballaran altres processos psicosocials vinculats a la temàtica de la influència i s'introduirà a l'estudiant en aspectes teòrics i pràctics de les dinàmiques grupals i les relacions intergrupals. Es pretén que l'estudiant conegui alguns elements teòrics de les temàtiques esmentades i sigui capaç d'analitzar-los d'una forma pràctica. Reconèixer la dimensió social de l'ésser humà i la influència de factors socioculturals.
Abstract: En la asignatura de primero curso La dimensión social de la persona se han desarrollado temáticas como identidad, actitudes, atracción, agresión. . . En esta asignatura, la segunda que cursará la estudiante vinculada en el área de Psicología social, se trabajarán otros procesos psicosociales vinculados en la temática de la influencia y se introducirá al/a la estudiante en aspectos teóricos y prácticos de las dinámicas grupales y las relacionas intergrupales. Se pretende que el estudiante conozca algunos elementos teóricos de las temáticas mencionadas y sea capaz de analizarlos de una forma práctica. Reconocer la dimensión social del ser humano y la influencia de factores socioculturales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]Català
7 p, 111.2 KB

Anglès
7 p, 109.4 KB

Castellà
7 p, 110.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2021-06-13   Favorit i Compartir