Fonaments de Psicobiologia I [102607]
Torras García, Meritxell
Coll Andreu, Margalida
Costa Miserachs, David
Pallarés Anyo, Marcos
Portell Cortés, Isabel
Silvestre Soto, Jordi
García Brito, Soleil
Fuentes García, Silvia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Fundamentals of Psychobiology I
Additional title: Fundamentos de Psicobiología I
Date: 2019-20
Abstract: Fonaments de Psicobiologia I és una assignatura de formació bàsica i obligatòria del del Grau de Psicologia de la UAB. L'assignatura pretén proporcionar els coneixements necessaris de fisiologia de la neurona i de neuroquímica per, posteriorment i en successives assignatures de l'àrea de Psicobiologia, poder estudiar les relacions entre els diferents processos conductuals i el seu substrat biològic. Ens proposem que en finalitzar l'assignatura els/les estudiants puguin entendre i utilitzar correctament la terminologia pròpia de l'assignatura i demostrar coneixement de: 1. Les característiques principals de les neurones i les cèl·lules glials. 2. Les característiques de l'impuls nerviós i la seva conducció. 3. Les característiques de la transmissió sinàptica i dels sistemes de substàncies transmissores més conegudes. 1.
Abstract: Fundamentos de Psicobiología I es una asignatura de formación básica y obligatoria del Grado de Psicología de la UAB. La asignatura pretende proporcionar los con asignocimientos necesarios de fisiología de la neurona y de neuroquímica para, posteriormente y en sucesivas asignaturas del área de Psicobiología, poder estudiar las relaciones entre los diferentes procesos conductuales y su sustrato biológico. Nos proponemos que al finalizar la asignatura los/las estudiantes puedan entender y utilizar correctamente la terminología propia de la asignatura y demostrar conocimiento de: 1. Las características principales de las neuronas y las células gliales. 2. Las características del impulso nervioso y su conducción. 3. Las características de la transmisión sináptica y de los sistemas de sustancias transmisoras más conocidas. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]Català
5 p, 106.5 KB

Anglès
5 p, 104.2 KB

Castellà
5 p, 105.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir