Matemàtica Discreta [102772]
Villanueva Gay, Mercè
Borges Ayats, Joaquim
Bartrina Rapesta, Joan
Bailera Martin, Ivan
Basart Muñoz, Josep M
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Discrete Mathematics
Additional title: Matemática Discreta
Date: 2019-20
Abstract: La Matemàtica Discreta és l'àrea de les matemàtiques dedicada a l'estudi d'objectes discrets. Alguns dels temes dels que s'ocupa són: combinatòria, teoria de grafs, disseny i anàlisi d'algorismes relacionats amb aquests problemes, criptografia, teoria de codis correctors d'errors, optimització, etc. De tots aquests temes, ens centrarem en: teoria bàsica de grafs, optimització de recorreguts, algorismes sobre grafs i complexitat dels algorismes i problemes.
Abstract: La Matemática Discreta es el área de las matemáticas dedicada al estudio de objetos discretos. Algunos de los temas que aborda son: combinatoria, teoría de grafos, diseño y análisis de algoritmos relacionados con estos problemas, criptografía, teoría de códigos correctores de errores, optimización, etcétera. De todos estos temas, nos centraremos en: teoría básica de grafos, optimización de recorridos, algoritmos sobre grafos y complejidad de algoritmos y problemas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]Català
5 p, 106.4 KB

Anglès
4 p, 103.7 KB

Castellà
5 p, 104.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir