Teoria dels Gèneres Audiovisuals [103069]
García-Muñoz, Núria
Escribano, Francesc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Theory of Audiovisual Genres
Títol variant: Teoría de los Géneros Audiovisuales
Data: 2019-20
Resum: Aquesta assignatura s'inclou en la matèria del grau en Comunicació Audiovisual anomenada "Gèneres audiovisuals" i es desenvolupa amb diverses assignatures de 6 crèdits ECTS cadascuna: - Programació en ràdio i televisió - Gèneres televisius -Gèneres interactius -Gèneres cinematogràfics - Gèneres publicaris Objectius: -Comprendre el concepte de gènere audiovisual -Identificar els principals gèneres audiovisuals -Analitzar la relació entre gèneres, format i programa -Descriure i analitzar les tendències audiovisuals internacionals en gèneres i formats.
Resum: Esta asignatura se incluye en la materia del grado en Comunicación Audiovisual denominada "Géneros audiovisuales" y se desarrolla con diversas asignaturas de 6 créditos cada una: -Programación de radio y television -Géneros televisivos -Géneros publicitarios -Géneros cinematogràfics -Géneros interactius Objetivos: -Conocer el concepto de género audiovisual -Identificar los principales géneros audiovisuales -Analizar la relación entre género, formato y programa -Describir y analizar las tendencias internacionales en gèneres i formatos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [1196] ; Grau en Comunicació Audiovisual [1433]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 102.2 KB

Anglès
4 p, 100.7 KB

Castellà
4 p, 101.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-05, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir