Anàlisi i Gestió de Polítiques Públiques [42454]
Gallego Calderón, Raquel
Ballart Hernández, Francesc Xavier
Gomà Carmona, Ricard
Subirats Humet, Joan
Leon, Margarita
Blanco Fillola, Ismael Iván
González Motos, Sheila
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Public Policy Analysis and Management
Additional title: Análisis y Gestión de Políticas Públicas
Date: 2019-20
Abstract: 1. Comprendre els principals models teòrics i metodològics de l'anàlisi i la gestió de les polítiques públiques. 2. Aprendre com s'apliquen aquests models teòrics i metodològics per a realitzar una recerca en aquest 1 2. Aprendre com s'apliquen aquests models teòrics i metodològics per a realitzar una recerca en aquest àmbit. 3. Entendre les formes d'aplicabilitat d'aquests coneixements en l'anàlisi i abordatge de problemes socials i polítics complexos. 4. Assolir els coneixements i habilitats necessàries per aplicar aquests coneixements en entorns organitzatius de l'àmbit de la política i la gestió.
Abstract: Objetivos del módulo 1 1. Comprender los principales modelos teóricos y metodológicos del análisis y la gestión de las políticas públicas. 2. Aprender cómo se aplican estos modelos teóricos y metodológicos para realizar una investigación en este ámbito. 3. Entender las formas de aplicabilidad de estos conocimientos en el análisis y abordaje de problemas sociales y políticos complejos. 4. Adquirir los conocimientos y habilidades necesarias para aplicar estos conocimientos en entornos organizativos del ámbito de la política y la gestión.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Gestió Pública [4313500]
Study plan: Màster Universitari en Gestió Pública [1119]Català
13 p, 134.0 KB

Anglès
13 p, 131.8 KB

Castellà
14 p, 133.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-09-09   Favorit i Compartir