Treball de Fi de Màster [42892]
Farrés Vicén, Jaume
Canalias Reverter, Francesca
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Master's Dissertation
Título variante: Trabajo de Fin de Máster
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu principal del Treball de Fi de Màster és que els/les estudiants aprenguin en primera persona el mètode científic. Per a això han de participar en el disseny, la realització i la presentació de resultats d'un projecte d'investigació o de les pràctiques en una empresa. El Treball de Fi de Màster conclou amb l'elaboració d'un treball escrit, i la defensa pública del treball d'investigació que prèviament s'haurà desenvolupat. L'objectiu principal és que l'estudiant pugui integrar el conjunt d'habilitats i competències adquirides en el màster. Per tal de treure'n el màxim de rendiment, el projecte de I+D es desenvoluparà com una extensió de les practiques realitzades en el mòdul professional i de recerca de l'especialitat corresponent. En el treball de fi de màster els/les estudiants han de demostrar que: a) Han adquirit els coneixements en què han estat formats en el màster b) La seva capacitat reflexiva i crítica c) La seva capacitat per plantejar un problema d'investigació, dissenyar un projecte per trobar respostes, analitzar críticament els resultats i arribar a conclusions fonamentades i contrastades. d) Capacitat per exposar i defensar els resultats obtinguts.
Resumen: El objetivo principal del Trabajo de Fin de Máster es que los estudiantes aprendan en primera persona el método científico. Para ello deben participar en el diseño, la realización y la presentación de resultados de un proyecto de investigación o de las prácticas en una empresa. El Trabajo de Fin de Máster concluye con la elaboración de un trabajo escrito, y la defensa pública del trabajo de investigación que previamente se habrá desarrollado. El objetivo principal es que el estudiante pueda integrar el conjunto de habilidades y competencias adquiridas en el máster. Con el fin de sacar el máximo de rendimiento, el proyecto de I + D se desarrollará como una extensión de las prácticas realizadas en el módulo profesional y de investigación de la especialidad correspondiente. En el trabajo de fin de máster los/las estudiantes deben demostrar que: a) Hanadquirido los conocimientos en los que han sido formados en el máster b) Su capacidad reflexiva y crítica c) Su capacidad para plantear un problema de investigación, diseñar un proyecto para encontrar respuestas, analizar críticamente los resultados y llegar a conclusiones fundamentadas y contrastadas. d) Capacidad para exponer y defender los resultados obtenidos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [4313794]
Plan de estudios: Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]Català
4 p, 101.8 KB

Anglès
4 p, 100.3 KB

Castellà
4 p, 100.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir