Intervenció Social [43144]
Molina González, José Luis
Tapada Berteli, Maria Teresa
Soto Marata, Pepi
Álvarez Litben, Silvia Graciela
Sanjuán Núñez, Lucía
Kaplan Marcusán, Adriana Rosa
Castellvi Girbau, Jordi
Marre, Diana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Social Intervention
Additional title: Intervención Social
Date: 2019-20
Abstract: Aquest mòdul forma part de la Especialitat E3 "Intervenció sociocultural i ambiental" i s'imparteix al primer semestre. Objectius: Conèixer des de una perspectiva històrica aplicacions de la antropologia i debats teòrics vinculats a l'aplicació. Ser capaç d'aplicar els coneixements antropològics en el disseny de projectes d'intervenció social. Ser capaç de proposar projectes de col·laboració e intervenció, així com presentar els resultats obtinguts davant diversos públics. Ser capaç de col·laborar inter-professionalment en programes d'intervenció sociocultural i de cooperació i desenvolupament.
Abstract: Este módulo forma parte de la Especialidad E3 "Intervención sociocultural y ambiental" Objetivos: Conocer desde una perspectiva histórica aplicaciones de la antropología y debates teóricos vinculados a la aplicación. Ser capaz de aplicar los conocimientos antropológicos en el diseño de proyectos de intervención social. Ser capaz de proponer proyectos de colaboración e intervención, así como presentar los resultados obtenidos ante diversos públicos. Ser capaz de colaborar interprofesionalmente en programas de intervención sociocultural y de cooperación y desarrollo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social [4313769]
Study plan: Màster Universitari en Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social [1175]Català
9 p, 129.2 KB

Anglès
8 p, 129.8 KB

Castellà
9 p, 129.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir