Avaluació i Intervenció en Salut Mental en Adults [43420]
Garrido i Ribas, Ignasi
Subirà Álvarez, Susanna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Título variante: Assessment and Intervention in Adult Mental Health
Título variante: Evaluación e Intervención en Salud Mental en Adultos
Fecha: 2019-20
Resumen: OBJECTIUS L'objectiu general d'aquest mòdul és examinar en profunditat els factors biopsicosocials associats als problemes de salut mental en l'edat adulta, així com els procediments per avaluar i intervenir-hi a nivell individual, familiar i/o comunitari. Objectius específics: - Avaluació i formulació global del cas. - Guies de pràctica clínica basades en l'evidència per als trastorns mentals de la població adulta. - Factors biopsicosocials de risc i factors mantenidors en la salut mental de la població adulta. - Avaluació específica dels factors de risc i dels factors mantenidors en la salut mental de la població adulta. - Tractament psicològic dels factors de risc i dels factors mantenidors en la salut mental de la població adulta. - Protocols estructurats de tractament psicològic.
Resumen: OBJECTIVOS El objetivo general de este módulo es examinar en profundidad los factores biopsicosociales asociados a los problemas de salud mental en la edad adulta, así como los procedimientos para evaluar e intervenir a nivel individual, familiar y/o comunitario. Objectivos específicos: - Evaluación y formulación global del caso. - Guías de pràctica clínica basadas en la evidencia para los trastornos mentales en población adulta. - Factores biopsicosociales de riesgo y factores mantenedores en la salud mental de la población adulta. - Evaluación específica de los factores de riesgo y de los factores mantenedores en la salud mental de la población adulta. - Tratamiento psicológico de los factors de riesgo y de los factores mantenedores en la salud mental de la población adulta. - Protocolos estructurados de tratamiento psicológico.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Psicologia General Sanitària [4314949]
Plan de estudios: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària [1272]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 107.6 KB

Anglès
5 p, 105.4 KB

Castellà
5 p, 107.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2023-07-10



   Favorit i Compartir