Avaluació i Intervenció en Malalties Cròniques, Discapacitat i Envelliment [43421]
Limonero García, Joaquín T.
Borràs Hernández, F. Xavier
Cuxart Fina, Francesc
Font Guiteras, Antoni
Moix Queralto, Jenny
Jodar Vicente, Mercè
Deus Yela, Joan
Chamarro Lusar, Andres
Devi Bastida, Josep
Gómez Romero, María José
Arenas i Guarch, Sergi
Donada Colomer, Susana
Mora Martínez, Martín
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Título variante: Assessment and Intervention in Chronic Diseases, Disability and Ageing
Título variante: Evaluación e Intervención en Enfermedades Crónicas, Discapacidad y Envejecimiento
Fecha: 2019-20
Resumen: Un cop finalitzat el mòdul l'estudiant hauria de ser capaç de: Fer una anàlisi biopsicosocial de la cronicitat, l'envelliment, i la discapacitat Conèixer els diferents instruments i mètodes d'avaluació psicològics específics de la cronicitat, la discapacitat i l'envelliment . Saber realitzar una diagnòstic psicològic específic en la cronicitat, la discapacitat i l'envelliment . Conèixer les intervencions psicològiques, neurocognitives i conductuales que es poden aplicar en la 1 Conèixer les intervencions psicològiques, neurocognitives i conductuales que es poden aplicar en la cronicitat, la discapacitat i l'envelliment en diferents contextos (individual, familiar, educatiu i social) Saber aplicar les intervencions psicològiques, neurocognitives i conductuals en la cronicitat, l'envelliment, i la discapacitat. Analitzar críticament els diferents resultats obtinguts tant en l'avaluació com en la intervenció i si s'escau saber derivar a un especialista o servei específic.
Resumen: Una vez finalizado el módulo el estudiante debería ser capaz de: • Hacer un análisis biopsicosocial de la cronicidad, el envejecimiento, y la discapacidad • Conocer los diferentes instrumentos y métodos de evaluación psicológicos específicos de la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento. • Saber realizar una diagnóstico psicológico específico en la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento. 1 • Saber realizar una diagnóstico psicológico específico en la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento. • Conocer las intervenciones psicológicas, neurocognitivas y conductuales que se pueden aplicar en la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento en diferentes contextos (individual, familiar, educativo y social) • Saber aplicar las intervenciones psicológicas, neurocognitivas y conductuales en la cronicidad, el envejecimiento, y la discapacidad. • Analizar críticamente los diferentes resultados obtenidos tanto en la evaluación como en la intervención y en su caso saber derivar a un especialista o servicio específico.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Psicologia General Sanitària [4314949]
Plan de estudios: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària [1272]Català
7 p, 114.4 KB

Anglès
7 p, 110.9 KB

Castellà
7 p, 117.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2020-08-02   Favorit i Compartir