Perspectives de Recerca en Educació Científica i Matemàtica [43928]
Planas Raig, Nuria
Deulofeu Piquet, Jordi
Espinet Blanch, Mariona
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Research Prespectives in Science and Mathematics Education
Additional title: Perspectivas de Investigación en Educación Científica y Matemática
Date: 2019-20
Abstract: Perspectives de Recerca en Educació Científica i Matemàtica és un mòdul d'introducció a l'especialitat. Pretén apropar els estudiants a les idees bàsiques de la investigació en Didàctica de les Ciències i de les Matemàtiques. Es treballaran diverses temàtiques: naturalesa de la Ciència i de les Matemàtiques; finalitats de l'ensenyament de les ciències i les matemàtiques; teories de l'aprenentatge de les ciències i de les matemàtiques; fites històriques en la construcció i transformació del caràcter de la Didàctica de les Ciències i de les Matemàtiques com a disciplines científiques. Aquest mòdul és obligatori de l'especialitat d'Educació Científica i Matemàtica i és optatiu per a la resta d'especialitats, poden ser especialment útil per estudiants interessats en la recerca en Educació Ambiental. El mòdul planteja com objectius aconseguir que l'estudiant: . adquireixi un coneixement bàsic de l'especificitat de la recerca en Educació Científica i Matemàtica, . aprengui a parlar, llegir i escriure seguint els criteris propis de l'àrea . identifiqui els criteris de rigor particulars de l'àmbit. 1.
Abstract: Research Perspectives in Science and Mathematics Education is an introductory module to the speciality. It aims to bring students closer to the basic ideas of research in Didactics of Science and of Mathematics. Different themes will be addressed: the nature of science and of mathematics; the aims of science and mathematics teaching; theories of science and mathematics learning; historical milestones in the construction and transformation of the character of science and mathematics education as scientific disciplines. This module is compulsory for the specialtiy of Science and Mathematics Education and it is optional for all other specialities, while being especially useful for students interested in Environmental Education research. The module aims to get the student: . acquire a basic knowledge of the specificity of research in Science and Mathematics Education; . learn to speak, read and write according to the area's own criteria; . identify the particular criteria of rigour in the field.
Abstract: Perspectivas de Investigación en Educación Científica y Matemática es un módulo de introducción a la especialidad. Pretende acercar los estudiantes a las ideas básicas de la investigación en Didáctica de las Ciencias y de las Matemáticas. Se abordarán distintas temáticas: naturaleza de la Ciencia y de las Matemáticas; finalidades de la enseñanza de las ciencias y de las matemáticas; teorías del aprendizaje de las ciencias y de las matemáticas; hitos históricos en la construcción y transformación del carácter de la Didáctica de las Ciencias y de las Matemáticas como disciplinas científicas. Este módulo es obligatorio para la especialidad de Educación Científica y Matemática y es optativo para el resto de especialidades, pudiendo ser especialmente útil para estudiantes interesados en la investigación en Educación Ambiental. El módulo plantea como objetivos conseguir que el estudiante: . adquiera un conocimiento básico de la especificidad de la investigación en Educación Científica y Matemática . aprenda a hablar, leer y escribir siguiendo los criterios propios del área; . identifique los criterios de rigor particulares del ámbito. 1 . identifique los criterios de rigor particulares del ámbito.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Recerca en Educació [4313815]
Study plan: Màster Universitari en Recerca en Educació [1169]Català
5 p, 107.6 KB

Anglès
5 p, 105.8 KB

Castellà
6 p, 108.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-09-09   Favorit i Compartir