Perspectives de Recerca en Educació Científica i Matemàtica [43928]
Planas Raig, Nuria
Deulofeu Piquet, Jordi
Espinet Blanch, Mariona
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Research Prespectives in Science and Mathematics Education
Título variante: Perspectivas de Investigación en Educación Científica y Matemática
Fecha: 2019-20
Resumen: Perspectives de Recerca en Educació Científica i Matemàtica és un mòdul d'introducció a l'especialitat. Pretén apropar els estudiants a les idees bàsiques de la investigació en Didàctica de les Ciències i de les Matemàtiques. Es treballaran diverses temàtiques: naturalesa de la Ciència i de les Matemàtiques; finalitats de l'ensenyament de les ciències i les matemàtiques; teories de l'aprenentatge de les ciències i de les matemàtiques; fites històriques en la construcció i transformació del caràcter de la Didàctica de les Ciències i de les Matemàtiques com a disciplines científiques. Aquest mòdul és obligatori de l'especialitat d'Educació Científica i Matemàtica i és optatiu per a la resta d'especialitats, poden ser especialment útil per estudiants interessats en la recerca en Educació Ambiental. El mòdul planteja com objectius aconseguir que l'estudiant: . adquireixi un coneixement bàsic de l'especificitat de la recerca en Educació Científica i Matemàtica, . aprengui a parlar, llegir i escriure seguint els criteris propis de l'àrea . identifiqui els criteris de rigor particulars de l'àmbit. 1.
Resumen: Perspectivas de Investigación en Educación Científica y Matemática es un módulo de introducción a la especialidad. Pretende acercar los estudiantes a las ideas básicas de la investigación en Didáctica de las Ciencias y de las Matemáticas. Se abordarán distintas temáticas: naturaleza de la Ciencia y de las Matemáticas; finalidades de la enseñanza de las ciencias y de las matemáticas; teorías del aprendizaje de las ciencias y de las matemáticas; hitos históricos en la construcción y transformación del carácter de la Didáctica de las Ciencias y de las Matemáticas como disciplinas científicas. Este módulo es obligatorio para la especialidad de Educación Científica y Matemática y es optativo para el resto de especialidades, pudiendo ser especialmente útil para estudiantes interesados en la investigación en Educación Ambiental. El módulo plantea como objetivos conseguir que el estudiante: . adquiera un conocimiento básico de la especificidad de la investigación en Educación Científica y Matemática . aprenda a hablar, leer y escribir siguiendo los criterios propios del área; . identifique los criterios de rigor particulares del ámbito. 1 . identifique los criterios de rigor particulares del ámbito.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Recerca en Educació [4313815]
Plan de estudios: Màster Universitari en Recerca en Educació [1169]Català
5 p, 107.6 KB

Anglès
5 p, 105.8 KB

Castellà
6 p, 108.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2020-01-16   Favorit i Compartir