Treball, Gènere i Organització Social de l'Atenció [44036]
Carrasquer Oto, Pilar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Título variante: Employment, Gender and the Social Organisation of Care
Título variante: Trabajo, Género y Organización Social del Cuidado
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu general del mòdul és garantir l'adquisició dels continguts, competències i habilitats necessàries per al coneixement del conjunt del treball socialment imprescindible per a la reproducció i el benestar quotidià de les persones, la distribució desigual d'aquest treball entre els diferents grups socials i les principals línies d'actuació que es duen a terme per intentar pal·liar les desigualtats per raó de gènere que aquesta situació provoca. Aquest coneixement ha de propiciar el necessari grau d'especialització per afrontar les diferents realitats que presenten el treball i el benestar entesos en sentit ampli, en les societats europees.
Resumen: The main objective of this module is to ensure the acquisition of competencies and skills necessary for understanding the total social organization of work and care, the unequal distribution of this work between different social groups and the main policies performed to try to alleviate gender inequality. This knowledge must encourage the necessary degree of expertise to address the different realities that present the work and welfare in European societies. This knowledge must encourage the necessary degree of expertise to address the different realities that present the social organization of care work and welfare in European societies.
Resumen: El objetivo general del módulo es garantizar la adquisición de los contenidos, competencias y habilidades necesarias para el conocimiento del conjunto del trabajo socialmente imprescindible para la reproducción y el bienestar cotidiano de las personas, la distribución desigual de este trabajo entre los distintos grupos sociales y las principales líneas de actuación que se llevan a cabo para intentar paliar las desigualdades por razón de género que tal situación provoca. Este conocimiento ha de propiciar el necesario grado de especialización para afrontar las distintas realidades que presentan el trabajo y el bienestar entendidos en sentido amplio, en las sociedades europeas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Política Social, Treball i Benestar [4313228]
Plan de estudios: 1419 [1419]Català
8 p, 139.6 KB

Anglès
8 p, 115.1 KB

Castellà
8 p, 139.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir