Ús de tecnologies per a la traçabilitat al sector tèxtil
Borilo Ondó, Alba Cristina
Verge Mestre, Xavier, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials

Data: 2019
Descripció: 69 pag.
Resum: La falta de transparència als processos industrials és un tema recurrent actualment. En el sector tèxtil amb els escàndols per falta d'ètica en les fàbriques subcontractades per les grans companyies, aquest tema és encara més important. En aquest treball s'explora com la tecnologia pot ajudar a les empreses del sector tèxtil a encarar la traçabilitat. Amb el gran abast de tecnologies disponibles, s'analitzen les més rellevants per realitzar el seguiment dels productes, amb un focus especial en la tecnologia blockchain per la seves característiques intrínseques que faciliten l'obtenció d'un registre històric de transaccions i productes. Mitjançant un cas d'ús, s'analitza com poder utilitzar cadascuna de les diferents tecnologies a les diferents etapes de la cadena de subministrament.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Empresa i Tecnologia [2501232]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis d'Empresa i Tecnologia [948]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Indústria tèxtil -- Administració i direcció ; Indústria tèxtil -- Innovacions tecnològiques ; Cadena de blocs (Bases de dades)



TFG
69 p, 2.3 MB

Pòster
1 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau

 Registre creat el 2019-07-09, darrera modificació el 2023-10-07



   Favorit i Compartir