Programació avançada [100126]
Soler Ruíz, Vicente
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Advanced programming
Título variante: Programación avanzada
Fecha: 2019-20
Resumen: L'assignatura té dues parts ben diferenciades. Un primer objectiu és aconseguir un bon domini de programació en C, de manera que els alumnes siguin capaços d'estructurar una aplicació i de programar un algorisme complexe. Un segon objectiu és aconseguir una formació en programació orientada a objectes (amb Java), creació de llibreries i que serveixi de base per a l'aprenentatge de qualsevol llenguatge orientat a objectes. Les pràctiques es basen en fer dos jocs: un en C i l'altre en Java. El desenvolupament de jocs com a base de les pràctiques de l'assignatura proporciona la obligatorietat de fer servir molts aspectes diferents dels llenguatges de programació i fa que les pràctiques siguin més atractives per a l'alumne. Tot això fa de motivant per a què l'alumne estigui més interessat pel desenvolupament de l'assignatura.
Resumen: La asignatura tiene dos partes bien diferenciadas. Un primer objetivo es conseguir un buen dominio de programación en C, de manera que los alumnos sean el capaces de estructurar una aplicación y de programar un algoritmo complejo. Un segundo objetivo es conseguir una formación en programación orientada a objetos (con Java), creación de librerías y que sirva de base para el aprendizaje de cualquier lenguage orientado a objetos. Las Prácticas se basan en hacer dos juegos: uno en C y el otro en Java. El desarrollo de juegos como base de las prácticas de la asignatura proporciona la obligatoriedad de utilizar muchos aspectos diferentes de los lenguajes de programación y hace que las prácticas sean más atractivas para el alumno. Todo esto motiva para que el alumno esté más interesado por el desarrollo de la asignatura.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Matemàtiques [2500149]
Plan de estudios: Grau en Matemàtiques [777]Català
5 p, 119.9 KB

Anglès
4 p, 101.8 KB

Castellà
5 p, 120.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2020-02-06   Favorit i Compartir