Laboratori de Mecànica [100150]
Domingo Miralles, Carlos
Font Guiteras, Lluís
Gaug, Markus
Caballero Pacheco, Miguel Ángel
Moreno Balta, Victoria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Laboratory Mechanics
Additional title: Laboratorio de Mecánica
Date: 2019-20
Abstract: Els objectius de les pràctiques del Laboratori de Mecànica i Ones es poden resumir en: 1. Aplicar les lleis fonamentals i els principis teòrics de Física General adquirits per l'alumne durant els primers semestres del Grau Física així com dels Grau de Física i Matemàtiques i de Física i Química 2. Consolidar les competències relacionades amb una assignatura experimental: importància de la instrumentació en el disseny d'experiments, utilització d'aparells de mesura, adquisició de dades en el laboratori, introducció als mètodes d'anàlisis de dades, utilització d'ordinadors en el laboratori, etc. 3. Despertar en l'alumne una mentalitat crítica pel que fa referència al nivell de confiança de les seves mesures, la realització de càlculs i la interpretació dels resultats. 4. Motivar a l'alumne en la recerca bibliogràfica per interpretar els resultats experimentals i/o aprofundir en altres enfocaments sobre un determinat experiment. 1.
Abstract: Los objetivos de las prácticas del Laboratorio de Mecánica y Ondas se pueden resumir en: Aplicar las leyes fundamentales y los principios teóricos de Física General adquiridos por el alumno durante los primeros semestres del Grado Física así como de los Grado de Física y Matemáticas y de Física y Química Consolidar las competencias relacionadas con una asignatura experimental: importancia de la instrumentación en el diseño de experimentos, utilización de aparatos de medida, adquisición de datos en el laboratorio, introducción a los métodos de análisis de datos, utilización de ordenadores en el laboratorio , etc. 1 Despertar en el alumno una mentalidad crítica con respecto al nivel de confianza de sus medidas, la realización de cálculos y la interpretación de los resultados. Motivar al alumno en la búsqueda bibliográfica para interpretar los resultados experimentales y / o profundizar en otros enfoques sobre un determinado experimento.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Física [2500097]
Study plan: Grau en Física [1281]Català
5 p, 107.9 KB

Anglès
5 p, 105.8 KB

Castellà
5 p, 106.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir