Laboratori d'Òptica [100159]
Pi Vila, Francesc
Escalera Merino, Juan Carlos
Lizana Tutusaus, Angel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Optics Laboratory
Additional title: Laboratorio de Óptica
Date: 2019-20
Abstract: 1. Aplicar les lleis fonamentals i els principis teòrics adquirits per l'alumne en el curs d'Òptica. 2. Familiaritzar l'alumne amb una assignatura experimental: importància de la instrumentació en el disseny d'experiments, utilització d'aparells de mesura, adquisició de dades, anàlisis de les dades, etc. 3. Saber analitzar la influència i importància de les diverses variables i la seva dependència en el fenomen estudiat i/o analitzat. 4. Despertar en l'alumne una mentalitat crítica pel que fa referència al nivell de confiança de les seves mesures, realització de càlculs i la interpretació dels resultats. 5. Motivar l'alumne en la recerca bibliogràfica per a interpretar els resultats experimentals i/o aprofundir en altres enfocaments sobre un determinat experiment. 6. Fomentar el treball experimental i la discussió científica en grup.
Abstract: 1. Aplicar las leyes fundamentales y los principios teóricos adquiridos por el alumno en el curso de Óptica. 2. Familiarizar al alumno con una asignatura experimental: importancia de la instrumentación en el diseño de experimentos, utilización de aparatos de medida, adquisición de datos, análisis de los datos, etc. 3. Saber analizar la influencia e importancia de las diversas variables y su dependencia en el fenómeno estudiado y / o analizado. 4. Despertar en el alumno una mentalidad crítica con respecto al nivel de confianza de sus medidas, realización de cálculos y la interpretación de los resultados. 5. Motivar al alumno en la búsqueda bibliográfica para interpretar los resultados experimentales y / o profundizar en otros enfoques sobre un determinado experimento. 6. Fomentar el trabajo experimental y la discusión científica en grupo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Física [2500097]
Study plan: Grau en Física [1281]Català
5 p, 121.9 KB

Anglès
5 p, 120.2 KB

Castellà
6 p, 123.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir