Història d'Amèrica Contemporània [100349]
Figuerola Garreta, Jordi
Toledano González, Lluis Ferran
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: History of Modern America
Additional title: Historia de América Contemporánea
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura d'Història Contemporània d'Amèrica té com a objectiu formar sobre l'evolució històrica recent d'Amèrica . Subministrar els recursos i els instruments necessaris per tal d'adquirir un coneixement sòlid, tenint en compte les diferents interpretacions i els debats historiogràfics, sobre els canvis polítics, institucionals, econòmics, socials i culturals de l'Amèrica contemporània .
Abstract: La asignatura de Historia Contemporánea de América tiene como objetivo formar sobre la evolución histórica reciente de América. Suministrar los recursos y los instrumentos necesarios para adquirir un conocimiento sólido, teniendo en cuenta las diferentes interpretaciones y los debates historiográficos, sobre los cambios políticos, institucionales, económicos, sociales y culturales de la América contemporánea.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Història [2500501]
Study plan: Grau en Història [803]



Català
3 p, 114.7 KB

Anglès
3 p, 113.3 KB

Castellà
3 p, 113.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-07-26



   Favorit i Compartir